About me

Eu sunt un om. Sunt un om pentru care acasă înseamnă România sau 2 brațe călduroase.
Sunt Româncă. O româncă de cele mai multe ori fericită, de cele mai multe ori pe fugă. O româncă ce a învățat că banii nu aduc fericirea, că experiența nu se măsoară în ani și că timpul chiar vindecă răni dar trece a naibii de repede pe lângă tine.

Sunt născută într-o zodie de foc, săgetător, ce îmi poartă încăpățânarea cu mândrie oriunde merg. Sunt energică, cu un caracter întocmai zodiei și iubesc mult.

Iubesc să scriu… iar primele rânduri le-am scris imediat ce am învățat să mâzgâlesc literele. Simțeam că pășesc într-o lume nouă, fascinantă, ce avea să îmi ofere multe. Așa a și fost. Cu suișuri și coborâșuri, mâna mea a continuat să scrie ceea ce inima îi dicta.

Iubesc să dansez. Dansez dinainte să știu să scriu și acestei prime iubiri i-am dedicat și primul meu tatuaj. Iubesc dansul pentru că mă simt liberă și pentru că îmi aduce în suflet un gen de fericire pe care nu o pot explica în cuvinte.

Iubesc natura și animalele și oamenii. Aproximativ cam tot ce poate fi iubit.

Am un program încărcat pe care mi-l asum și pe care da, îl iubesc.

Sunt un om simplu pe care îl mai complică uneori viața.

Sunt un amestec de sentimente, trăiri și vise. Scriu despre tot ce iubesc și vreau să afle și alții. Scriu despre lucrurile pe care le promovez, despre oameni, despre întâmplări.

Scriu.

Pentru că visul meu e să inspir lumea aș vrea să știu și visul tău! Întreabă-mă lucruri la care nu aș putea găsi răspuns. Întreabă-mă cum e să iubești o lume care a pierdut sensul acestui cuvânt.

Advertisements