About me

Eu sunt un om. Un om cu toane, cu stări care însă râde îngrozitor de mult. Sunt recunoscută pentru zâmbetul meu și părul colorat. Și pentru că am câte o piesă pregătită pentru orice moment.

Sunt născută într-o zodie de foc, săgetător, ce îmi poartă încăpățânarea cu mândrie oriunde merg. Sunt energică, cu un caracter întocmai zodiei și iubesc mult.

Iubesc să scriu… iar primele rânduri le-am scris imediat ce am învățat să mâzgâlesc literele. Simțeam că pășesc într-o lume nouă, fascinantă, ce avea să îmi ofere multe. Așa a și fost. Cu suișuri și coborâșuri, mâna mea a continuat să scrie ceea ce inima îi dicta.

Iubesc să dansez. Dansez dinainte să știu să scriu și acestei prime iubiri i-am dedicat și primul meu tatuaj. Iubesc dansul pentru că mă simt liberă și pentru că îmi aduce în suflet un gen de fericire pe care nu o pot explica în cuvinte.

Iubesc natura și animalele și oamenii. Aproximativ cam tot ce poate fi iubit.

Am un program încărcat pe care mi-l asum și pe care da, îl iubesc.

Sunt un om simplu pe care îl mai complică uneori viața.

Sunt un amestec de sentimente, trăiri și vise. Scriu despre tot ce iubesc și vreau să afle și alții. Scriu despre lucrurile pe care le promovez, despre oameni, despre întâmplări.

Scriu.

Visul meu e să inspir lumea. Să las ceva frumos în urma mea.

Advertisements