my heart at… Afterhills (part 1)

Incă aveți șansa să vă bucurați de Afterhills! Astăzi e ultima zi de festival și sunt sigură că nu sunt singura care nu știe când a trecut timpul.

Articolul complet despre această experiență va veni după ce voi reuși să dorm mai mult de 3 ore și după ce îmi voi aduna gândurile.

Anul trecut când s-a anunțat acest festival am avut rețineri. Justificate dar existau. Îmi era greu să cred (luând în calcul multe alte încercări) că orașul meu poate fi pus pe harta festivalurilor mari, faine, cool din România. Dar am oferit o șansă și a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteam face.

Îmi amintesc și acum disperarea oamenilor de a mai găsi bilete după ce au văzut story-uri și postări pe toate rețelele de socializare.

Eu nu cred în perfecțiune așa că nu o să mă raportez la asta. Eu cred în evenimentele ce îmi oferă o experiență completă, ce mă prind într-o poveste. Afterhills a reușit asta. Plusul locației îl dau pentru că personal sunt fana festivalurilor care mă scot puțin din tabloul gri al orașului.

Mi-a plăcut anul trecut așa că am revenit. Anul acesta în calitate de blogger. Adică îmi trăiesc visul de a scrie cu muzică, prieteni, un vibe fain și cu un cer ce îmbrățișează întreg peisajul.

Sunt scene în plus, sunt mult mai multe activități, sunt stand-uri cu mâncare diversă, este cafea, sunt puncte în care te poți fotografia cu cele mai interesante outfit-uri.

O să mă repet și vă zic ce le-am tot spus și prietenilor mei când mă întreabă de artiști; nu îi știu pe toți. Uneori mi se întâmplă să fiu familiriazată doar cu un sfert din numele de pe afiș. Dar e ideea de a descoperi, de a încerca.

Mi se pare un line up complex. Pentru toate gusturile. Și m-am bucurat să văd că artiști de la noi (precum cei de la Subcarpați) au urcat pe Main Stage.

Toate serile mele au început cu “azi nu stau mult” și s-au terminat la 5 dimineața. Dacă nu vi se pare mult vă adaug faptul că eu în timpul zilei eram prezentă la un festival dedicat copiilor.

Adică m-am distrat.

Și să văd mii de mâini în aer cântând piesele lor preferate… e greu de descris sentimentul.

Mai am câteva lucruri de explorat așa că am fugit. Dar ne vedem la Afterhills!!

ps: I wanna live a musical festival forever

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s