dileme

on

– Tu știi de ce nu sunt eu fericită? Fericită la modul ăla serios de aș putea molipsi pe oricine? Știi de ce? Știi de ce uneori urăsc să dorm? Știi de ce cred uneori că nu o să-mi ajungă viața pentru câte vreau să fac?


”I’m worse at what I do best

And for this gift I feel blessed.”


Pentru că uit să fac lucrurile pe care le iubesc pe bune. Pentru că uneori m-aș arunca singură în uitare și aș lăsa în urma mea doar pagini cu amintiri.

Să lupți să faci ceea ce iubești și ce îți place cu adevărat într-o lume în care oamenii își calcă principiile în picioare pentru un gram de atenție e greu. Ușor imposibil ar spune unii.

Te întrebi însă dacă merită. Nu știi să-ți răspunzi la asta. Nu știe nimeni să-ți răspundă. Asta pentru că viața înseamnă uneori să-ți asumi niște riscuri noi. Să fii nebun când vine vorba de tine și să nu-ți fie frică sa zbori.

Ai putea să dai greș. Dar la fel de bine ai putea reuși. E o chestie de perspectivă și perspectivele ne omoară câteodată timpul.

Iar ce îți place să faci e posibil să fie puțin înțeles de alții; e frustrant dar tu trebuie să fii mereu acolo pentru tine înainte de oricine altcineva. Niciun vis nu devine realitate dacă nu ești destul de tâmpit să crezi în el.

Și e mai bine să ajungi peste ani cu amintiri și nu cu vise.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s