dor de Ars Urbana

Ars Urbana pentru mine înseamnă mai mult decât un festival de cultură urbană – și e posibil să mă repet. Înseamnă oameni. Înseamnă oameni și prietenie, nopți nedormite, stres, cafea, alergat, papuci comozi și baterie moartă la telefon.

Înseamnă frumos. Da, pentru mine intră în categoria “frumosului”. Am intrat în echipă din joacă și pură întâmplare și m-am înfipt ca un ghimpe în peretele lor cu amintiri.

Să lucrezi un an întreg pentru 3 zile ce trec fără să-ți dai seama e greu. Dar a naibii de fain! În acele 3 zile treci prin toate stările posibile: de la agonie la extaz, de la bucurie la nervi, de la nervi la nebunie și lista poate continua. Dar revezi oameni dragi, revezi zâmbete. Îți încarci bateriile cu pasiunea concurenților și fericirea din ochii lor.

Nu vin toți să câștige. Pe unii nici măcar nu îi intereseaza aspectul ăsta. Vin pentru că fiecare ramură a culturii pe care o promovăm înseamnă o altă familie.

Și e abia septembrie. Și până în mai… mai e mult. Și mi se face câteodată dor. Doamne, ce dor! Hai mai aproape dragă “mai”! Și adu cu tine și o parte din sufletul meu – Ars Urbana.

Iubirea asta pentru frumos și pentru oamenii care susțin munca noastră ne face să ne dorim mai mult. O să vă spun un mic secret: pregătim cîteva surprize… deci stați mai aproape de noi cu ajutorul rețelelor de socializare:

Ars Urbana: https://www.facebook.com/ars.urbana.fest
C.O.N. TOUR : https://www.facebook.com/Asociatia.C.O.N.TOUR
arsurbana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s