insa zambetu-i la fel

on

Nu mi se citesc anii pe chip sau in fire albe de par – da, pentru ca nu am prea multi. Dar intr-o zi o s-o faca. Aia o sa fie ziua cand o sa vreau mai mult ca oricand sa ma imbat de fericire. Fericirea poate fi uneori mai greu de suportat decat alcoolul – pentru ca nu suntem obisnuiti sa o purtam in privire sau in suflet.

Eu… eu sunt acel caz special. Si nu-mi pasa daca doar eu cred asta caci am invatat ca inainte de oricine esti tu . Traieste alaturi de oamenii din jurul tau ca si cum maine ai ramane singur. Nu ar fi placut, nu?

Ei bine eu m-am tot schimbat in acesti ani; mi-a ramas doar sufletul plin de amintiri si zambetul. Zambetul care-i la fel. Timid, copilaresc, prostesc, dulce. E la fel. Si va ramane la fel pentru ca nu stiu sa zambesc altfel. Si pentru ca asa stiu eu sa imi arat fericirea. Ador sa evadez din banal si sa fiu nebuna. Eu tin diete cu pizza si clatite. Eu merg kilometri pe jos si ma amuz de autobuzele pline. Eu am fost dezamagita si probabil am si dezamagit. Eu pot sa va fac sa credeti ca scriu mereu doar despre mine. Eu stiu sa creez povesti. Eu am invatat sa privesc in jurul meu si sa ascult.

Dar zambetul e mereu la fel. Indiferent de ora, moment sau loc. Uneori e si dureros de sincer. Uneori e dureros de frumos. Uneori… zambetul meu si-ar dori sa se lipeasca de fata-mi palida pentru totdeauna.

179376_439793492734691_243273249_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s