cumpar libertate si o zi de luni

on

Iubesc libertatea.Vreau sa cumpar putina. Iubesc sa stiu ca pot sa consider “al meu” orice coltisor. Iubesc sa cred in cai verzi pe pereti. Iubesc sa invat singura din greseli… desi asta inseamna de multe ori dat cu capul de pereti. Au! Da, uneori doare, dar am fost libera sa fac alegerea aia.

Nu stiu ce inteleg altii prin libertate dar eu vad ceva mai profund in acest cuvant. Nu vad libertatea doar ca pe o usa pe care alegi sa o deschizi sau nu ci ca pe regasire. Tu, tu, care citesti acum, cat de liber/a esti? Nu vorbesc in general. Tu cu tine? Iti acorzi libertate?

Eu imi acord libertatea de a fi nebuna, de a rade la aproape orice, de a ma prosti, de a fi tampita, de a iubi, de a spera, de a visa. Imi acord libertatea sa fiu ce vreau eu sa fiu si nu ce vor altii! Dar uneori esti constrans de situatii si brusc libertatea ta depinde de ceva.

Eu vreau sa-mi cumpar niste libertate! Niste libertate sa nu-mi mai pese atat de mult caci nu am reusit sa trec peste acest hop! Si niste libertate sa fug de anumite obligatii. Doar uneori. Nu sunt o persoana iresponsabila dar vreau si niste libertate sa plec o saptamana undeva. Si niste bani.

Vreaaaaauuuu

Libertate neconditionata. Si un pic de ciocolata cu aroma de iubire (caci daca as fi formulat invers ar fi sunat… altfel).

Daca stiti site-uri unde gasesc libertate ieftina, oameni draguti si o zi de luni frumoasa, nu ezitati sa ma contactati.

tumblr_n9aff88IHm1tv6z9ro1_500

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s